....Lærernes hus - smykkeskrinet tildeles houens fond diplom..Teachers' House awarded Houens Fond Diplom.... / by Per Bersvendsen

....

Diplom fra A. C. Houens fond regnes som en av Norges fremste utmerkelser innen arkitektur og byggeskikk. I retningslinjene heter det at prisen kan tildeles «arkitekt for utkast til bygninger og ferdig oppførte bygninger eller bygningsgrupper, og annen fysisk formgivning, som er fremragende, selvstendige og arkitektonisk gjennomførte arbeider». Prisen ble delt ut første gang i 1904 og Snøhetta, Steven Holl og Sverre Fehn er alle tidligere vinnere av diplomet.

..

Houen Fonds Diplom is one of the most prestigious architectural awards in Norway. The award was first presented in 1904 and Snøhetta, Steven Holl and Sverre Fehn are among its previous laureates.

....

Houens Fond.jpg